fredag 16 oktober 2015

Elegantbox nr 5

Septemberboxen (box nr 5) från Elegantbox varit försenad pga strul med tullen men i förrgår hämtade jag äntligen ut den. Här är vad jag fick i min box och mitt betyg på den.

Själva boxen får betyget 4/5. Grym box, och verkligen kul att få mera ekologiska och djurvänliga produkter i boxen så stor tumme upp för det.

Nu till produkterna.

Appeal4 - nagellack "Silvery moonlight" är en jättefint silverlack som är lätt att måla och håller ganska bra. Kan upplevas som något skirt dvs inte så täckande men tre lager gjorde mina naglar fint silvriga och det höll i ca 3 dagar innan det började skavas av. Det här lacket är inte testat på djur. Så betyg 5/5. 

Figs & Rouge - Handkräm "Coco-Rose" otroligt krämig och går in fort i huden och kladdar inte. Ingen ansträngande doft som kväljer utan en lätt doft av rosor och dröjer kvar en lite stund. Den här kommer bli välanvänd. Betyg 4.5/5.

MOA - The green balm. Wow.. jag tänkte på att jag skulle vilja prova rengöring av ansikte med olja och *poff* i boxen som av magi :) Den här krämen som blir till en olja när man gruggar den mellan fingrarna som rengör huden och sen tar jag en tygservett i väldigt varmt vatten och masserar bort smutsen och avslutar med att skölja ut servetten och ta den i kallt vatten och bara svalkar av ansiktet. Betyg 5/5 och guldstjärna för att vara så mångfunktionell.

StarLooks - Lengthening Mascara. Bra mascara dock inte den bästa jag provat. Sitter bra hela dagen och är lätt att tvätta bort. Jag förstår att det var en provmascara som var i boxen där av den lilla borsten i förpackningen, men för min personligen är den inte tillräckligt bra för att få mina fransar att bli "Waah-waah-woom" så mitt betyg blir 3.5/5. Helt ok mascara helt enkelt.

Harvey Prince - Sincerely roller (parfym). Oj oj oj.. jag vill nästan stanna hemma och bara sitta och sniffa på mig själv, den här parfymen doftar underbart och sexigt. Kryddigt och varm, men inte överväldigande och kväljande, utan här är det mera varm orientisk natt med förföriska toner som smeker lätt över huden. Betyg 5/5.

Så tack Elegantbox för ännu en grym box!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar