lördag 5 september 2015

Elegantbox nr 4

Denna månadens Elegantbox innehåller följande och jag har satt betyg om vad jag tycker om produkten.
Som helhet är boxen klart överlägsen Glossybox. Jag har aldrig vit missnöjd med någon box eller produkt i EB. Så denna månadens betyg är 5/5.
Och nu till produkterna.
1. Oriflame - Eye Illuminator. Gillar den skarpt och blev klart överraskad att den hade en metall rollerball istället för vad jag trodde en tub. Den är svalkande och uppfriskande att ha under ögat. Känns inte kladdig utan går in i huden fort. Så mitt betyg är 4.5 /5.
2. Trind - Natural Nail Repair. Liten och perfekt storlek på flaskan. Jag har använt Trind tidigare och jag har alltid haft gott resultat med märket. Jag ger betyg 4/5.
3. Royal Lashed Out - Couture lashes no 005. Lösögonfransar, OK jag erkänner att det är inte något jag använder speciellt ofta. Kanske max 2 gånger/år. Men de ser ut som att det kommer ge ett rejält lyft med dessa fransar så det ska bli kul att prova. Mitt betyg blir 3/5.
4. The Beauty Crop - Lightning crew highlighting cream. Först och främst så doftar den. Kan inte riktigt sätta fingret på doften men den är inte obehaglig. Sen så är krämen så otroligt dryg. Behövs en liten "dutt" på fingret för att få fram lyster. Har inte provat den med foundation ännu men lovar att göra det och räknar med gott resultat även då. Min tub hade läckt lite i korken men inte värre än att jag då fick tillfälle att prova den rejält :).
Mitt betyg 4/5.
5. Mr.Bean - Coffee scrub. OMG... den här doftar underbart gott. Kaffe i duschen, wow jag är i himlen. Och huden blir så otroligt mjuk efter. Önskar att kaffedoften kunde stanna kvar hela tiden. Älskar verkligen den här produkten. Betyg 5/5.
Så det är mina betyg för denna gången. Och när jag hittar att köpa Coffee scrub i affär eller på internet så räkna med att jag kommer handla mera.

Och jag glömde nästa att Mimi gillade också boxen ;) 


Tack för denna gången.

/Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar